Onze klanten vertellen

Review

El Sol Energy is benieuwd hoe de klanten onze diensten ervaart. Door deze ervaringen kunnen wij ons bedrijf continu verder ontwikkelen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

El Sol Energy
Average rating:  
 37 reviews
 by Frank Verheijen
Vakwerk

Na het eerste gesprek liep het vanzelf. echt vakwerk en hele aardige mensen
De prijs is ook goed. Een echte aanrader

 by fam gulden
zonnepanelen

gisteren heeft Richard met zijn personeel zonnepanelen gelegd, ze werken heel netjes ruimen alles netjes op ,komen afspraken na en zijn altijd bereikbaar,en legt alles goed uit.

 by Goossens
Aanrader

Goede service, snel geplaatst binnen 2 weken. Goede communicatie. Wat Richard zegt doet hij. Na installatie netjes opgeruimd.
Kortom een goede aanrader.

 by Mattijssen
Zeker aanraden

Gisteren 9 panelen laten plaatsen door Richard een vakman
Zijn zeer tevreden over hoe het is gegaan werkt netjes en goed
Veel tips en goede eerlijke uitleg gekregen over verduurzamen
Bedankt Richard gaan zeker verder met de tips over verduurzamen

 by Stolk
Uitstekend

Na advies van een vriend die al zonnepanelen had geplaatst , contact gezocht met El Sol Energy.
Richard is langs geweest voor een offerte en na een goed gesprek met hem akkoord gegaan. Na het plaatsen, wat heel netjes is gegaan is de nazorg uitstekend!!

Ik zal El Sol Energy zeker aanbevelen bij vrienden.

Mvg

 by Daivd & Irene
Aanrader

We hadden met drie partijen gesproken en Richard was het duidelijkst van allen. Veilig werken was voor ons een must. Het mail verkeer was snel en duidelijk. De installatie dag verliep heel vlot en veilig. Er werd hard gewerkt in de regen door de mannen. Na de installatie werd alles netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigt. Na de installatie werd alles duidelijk uitgelegd met de app. Een bedrijf wat wij zeer aanbevelen.

 by Fam. Roovers
Plaatsen zonnepanelen

Op maandag 2 oktober heeft Richard samen met 2 collega's zonnepanelen gelegd. Keurig geïnstalleerd. Ook de omvormer geplaatst en meterkast in orde gemaakt. Naderhand alles netjes opgeruimd. Ook de app geïnstalleerd en alles uitgelegd. Kregen nog 2 heerlijke wijnen cadeau. Ook Wendy is heel toegankelijk aan de telefoon. Kortom een echte aanrader!!!

 by C van Nunen
Zonnepanelen

3 oktober zijn er door Richard en medewerker
bij mij Zonnepanelen geplaatst.
Alles keurig volgens afspraak.
Er werd ondanks de regen hard doorgewerkt.
Alles netjes opgeruimd .
Daarna werd de app geïnstalleerd en nog nader uitgelegd.
Kreeg zelfs nog een attentie voor de klandizie.
Beveel dit bedrijf van harte aan.

 by fam. Wieringa
zeer tevreden

wij hebben zonnepanelen laten plaatsen eind juli '23. we werden vooraf goed ingelicht wat we konden verwachten. Richard verstaat zijn vak en is klantvriendelijk, hardwerkend en zeer vakkundig, net als zijn beide helpers. eigenlijk hebben we gewoon een hele gezellige dag gehad. alles ging in goed overleg en er werd ook meteen opgeruimd. daarna had Richard nog alle tijd om de installatie en werking van de app uit te leggen. en toen savonds bleek dat de app haperde, heeft Richard ons een half uur per telefoon begeleid om de stappen door te nemen om de app werkend te krijgen. nooit geen problemen meer gehad! een 10 met een griffel voor dit bedrijf en mede dankzij de accurate administratie van Wendy die zelfs na het zoveelste belletje van ons, zeer vriendelijk blijft en meedenkt. ik zal jullie waar ik kan aanbevelen.

 by Fam. Oomen
Bewondering en respect

Dank en bewondering aan en voor, Richard, Robbert en Danny, die deze week onze zonnepanelen hebben geïnstalleerd, ondanks de verzengende hitte hebben ze de klus toch geklaard, alles werkt, ook de app, ook blij met de korte lijnen oa ook met Wendy en de vlotte afhandeling. El Sol Energy is aan te raden voor eenieder die overweegt om zonnepanelen aan te schaffen gr. Ton

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

El Sol Energy

Klant is koning!

Voor El Sol Energy is een goede service erg belangrijk of we u nu kunnen helpen met informatie vooraf, tijdens of na de installatie, El Sol Energy zal u ten alle tijden zo goed mogelijk helpen.

Contact

El Sol Energy

De hamstraat 39
4834 RH Breda

Telefoonnummer

E-mailadres

Informatie

Kvk:78292050
BTW-nr:NL003313789B77

Aangesloten bij:

egde

In samenwerking met

egde
Solar Topfitter
Solar Topfitter
Solar Topfitter
Erkend leerbedrijf

Contactformulier

Heeft u een vraag?