Onze klanten vertellen

Review

El Sol Energy is benieuwd hoe de klanten onze diensten ervaart. Door deze ervaringen kunnen wij ons bedrijf continu verder ontwikkelen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

El Sol Energy
Average rating:  
 33 reviews
 by Stolk
Uitstekend

Na advies van een vriend die al zonnepanelen had geplaatst , contact gezocht met El Sol Energy.
Richard is langs geweest voor een offerte en na een goed gesprek met hem akkoord gegaan. Na het plaatsen, wat heel netjes is gegaan is de nazorg uitstekend!!

Ik zal El Sol Energy zeker aanbevelen bij vrienden.

Mvg

 by Daivd & Irene
Aanrader

We hadden met drie partijen gesproken en Richard was het duidelijkst van allen. Veilig werken was voor ons een must. Het mail verkeer was snel en duidelijk. De installatie dag verliep heel vlot en veilig. Er werd hard gewerkt in de regen door de mannen. Na de installatie werd alles netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigt. Na de installatie werd alles duidelijk uitgelegd met de app. Een bedrijf wat wij zeer aanbevelen.

 by Fam. Roovers
Plaatsen zonnepanelen

Op maandag 2 oktober heeft Richard samen met 2 collega's zonnepanelen gelegd. Keurig geïnstalleerd. Ook de omvormer geplaatst en meterkast in orde gemaakt. Naderhand alles netjes opgeruimd. Ook de app geïnstalleerd en alles uitgelegd. Kregen nog 2 heerlijke wijnen cadeau. Ook Wendy is heel toegankelijk aan de telefoon. Kortom een echte aanrader!!!

 by C van Nunen
Zonnepanelen

3 oktober zijn er door Richard en medewerker
bij mij Zonnepanelen geplaatst.
Alles keurig volgens afspraak.
Er werd ondanks de regen hard doorgewerkt.
Alles netjes opgeruimd .
Daarna werd de app geïnstalleerd en nog nader uitgelegd.
Kreeg zelfs nog een attentie voor de klandizie.
Beveel dit bedrijf van harte aan.

 by fam. Wieringa
zeer tevreden

wij hebben zonnepanelen laten plaatsen eind juli '23. we werden vooraf goed ingelicht wat we konden verwachten. Richard verstaat zijn vak en is klantvriendelijk, hardwerkend en zeer vakkundig, net als zijn beide helpers. eigenlijk hebben we gewoon een hele gezellige dag gehad. alles ging in goed overleg en er werd ook meteen opgeruimd. daarna had Richard nog alle tijd om de installatie en werking van de app uit te leggen. en toen savonds bleek dat de app haperde, heeft Richard ons een half uur per telefoon begeleid om de stappen door te nemen om de app werkend te krijgen. nooit geen problemen meer gehad! een 10 met een griffel voor dit bedrijf en mede dankzij de accurate administratie van Wendy die zelfs na het zoveelste belletje van ons, zeer vriendelijk blijft en meedenkt. ik zal jullie waar ik kan aanbevelen.

 by Fam. Oomen
Bewondering en respect

Dank en bewondering aan en voor, Richard, Robbert en Danny, die deze week onze zonnepanelen hebben geïnstalleerd, ondanks de verzengende hitte hebben ze de klus toch geklaard, alles werkt, ook de app, ook blij met de korte lijnen oa ook met Wendy en de vlotte afhandeling. El Sol Energy is aan te raden voor eenieder die overweegt om zonnepanelen aan te schaffen gr. Ton

 by Kees en Helma Bastiaansen
Vakkundig vakwerk

Wij hebben zonnepanelen door El Sol Energy laten plaatsen, Richard en Ben zijn werkelijk vakmensen die er verstand van hebben, Niets is hun teveel, werken netjes en ruimen alles op ,ook leggen de mannen alles uit over de werking van de App,de administratie die door Wendy wordt verzorgd is zeer duidelijk en vriendelijk, Wij zijn 200% tevreden, werkelijk een aanrader.

 by beekers
zonnepanelen

ze hebben bij ons in juli zonnepanelen geinstaleerd ,alles gedaan volgens afspraak.
alle afval zoals verpakkingsmateriaal tot de kleinste stukjes opgeruimd.
toen richard bij ons kwam voor de offerte en ik zij dat ik de damwandplaten die op het dak vd. schuur liggen wel zo veel mogelijk met een hogedrukreinige mosvrij zou maken kwam hij met de volgen reactie.

ik zou dat dat niet zelf doen op uw leeftijd,die daken zijn als ze nat zijn spiegelglad,en die waarschuwing zij mij al genoeg om zaken te doen met dit bedrijf.

 by Ton Balemans
aanrader !

Gisteren zijn door Richard en zijn team bij ons Zonnepanelen geïnstalleerd
vakkundig werk geleverd door een ervaren en kundig team ,
niets is teveel , en het wordt keurig afgewerkt en opgeleverd,
met een zeer goede uitleg van het geheel ,
De persoonlijke aandacht, de vriendelijkheid en de vakkundigheid heeft
grote indruk bij ons gemaakt ! Een aanrader om met dit bedrijf om zaken te doen!

 by Regien
TOP!

Ik had een beetje opgezien tegen de installatiedag, maar viel dat even mee! Ik lees het hieronder ook al: ouderwetse aandacht en vriendelijkheid zoals je die tegenwoordig amper nog ziet. Vakkundige mensen en volledige begeleiding rondom administratie, certificaat en installatie van de app. En niet onbelangrijk: als alles is afgerond is je huis weer spik en span! De kwaliteit van de gebruikte materialen én de installatiewerkzaamheden van El Sol Energy is dus geweldig maar de prijsstelling is dat ook nog eens. Een absolute aanrader dus. Mocht je op deze site zijn terecht gekomen: niet langer twijfelen. Dit is een hele fijne partij om mee samen te werken! Bedankt Richard, Robèr en Wendy!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

El Sol Energy

Klant is koning!

Voor El Sol Energy is een goede service erg belangrijk of we u nu kunnen helpen met informatie vooraf, tijdens of na de installatie, El Sol Energy zal u ten alle tijden zo goed mogelijk helpen.

Contact

El Sol Energy

De hamstraat 39
4834 RH Breda

Telefoonnummer

E-mailadres

Informatie

Kvk:78292050
BTW-nr:NL003313789B77

Aangesloten bij:

egde

In samenwerking met

egde
Solar Topfitter
Solar Topfitter
Solar Topfitter
Erkend leerbedrijf

Contactformulier

Heeft u een vraag?