VCA gecertificeerd

Hoe werken wij

Hoe werken wij

Naar aanleiding van het telefonisch adviesgesprek dat El Sol Energy met u heeft gehad, zal er een vrijblijvende offerte op maat worden gemaakt.
El Sol Energy werkt met speciale software die in samenwerking met de TU Delft ontwikkeld is en kunnen u daarom een zeer nauwkeurige verwachte opbrengst berekening aanbieden.

Binnen 7 dagen zal er naar aanleiding van de offerte contact met u worden opgenomen door El Sol Energy (u mag uiteraard ook zelf contact opnemen).

Vrijblijvende offerte

Indien gewenst komt er iemand bij u langs om de offerte door te nemen en de schouw uit te voeren, wij laten de schouw uitvoeren door onze hoofdmonteur, de reden dat wij hiervoor kiezen is omdat hij technisch inzicht heeft, kennis heeft van zaken en vakbekwaam is, hij bekijkt het dak, hij bekijkt waar de omvormer komt te hangen, hoe het kabeltracé gaat lopen en de meterkast wordt bekeken, het kan namelijk zijn dat de meterkast volgens de NEN1010 moet worden aangepast, dat wordt dan in onze offerte opgenomen, dus geen verassingen achteraf!
Heeft u op dat moment vragen, stel ze gerust!

Ook wordt er met u meegedacht en eventuele eigen wensen zijn bespreekbaar.

Als u akkoord gaat met de offerte, wordt de installatiedatum ingepland, wij streven ernaar binnen 3 weken te installeren, wij installeren ook op zaterdag.

Zonnepanelen

Aanmelden bij uw energieleverancier

El Sol Energy meld u aan bij uw energieleverancier via energieleveren.nl
Het registreren van uw elektriciteitsopwekker is wettelijk verplicht volgens de Europese en Nederlandse wet -en regelgeving

Uw installatie wordt aangemeld bij de Centrale BTW teruggave

Na de installatie wordt alles netjes weggewerkt en schoon opgeleverd, het systeem wordt aangemeld en ingesteld voor de online monitoring op uw smartphone of computer en zo wordt er vanaf dag 1 energie opgewekt

We zijn in 1 dag klaar en daarna besparen maar!
Eindresultaat een tevreden El Sol Energy klant.

El Sol Energy

Veilig werken

Het monteren van een zonnepanelen installatie is vrijwel altijd op hoogte, dit brengt gevaren met zich mee. Veilig werken staat bij El Sol Energy voorop, wij zorgen ervoor dat onze installateurs altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te monteren

El Sol Energy

De hamstraat 39
4834 RH Breda

Telefoonnummer

E-mailadres

Informatie

Kvk:78292050
BTW-nr:NL003313789B77

Heeft u een vraag?

Contactformulier